Keep on walking

(Salem al Fakir) Yeay! Nu kan jag höra den igen. :) Idag sken solen och jag skulle ta med kameran ut och fota, men jag hade lite jobb att göra först och när det var färdigt så hade solen försvunnit igen. Men nu har nästan all snö töat bort och idag var det hela 7 grader! :)
Jag har ingen kul ny bild idag, så det blir ingen för jag är lite trött på att lägga upp gamla. 
Men det blev en gammal ändå! ;) Jag ska försöka dra igång mitt lilla projekt snart. Är det någon som vill ställa upp som modell? Behöver tre stycken. :)

Baby boy

(Beyoncé feat. Sean Paul) Ja det blev det faktiskt för Maria och Nenad. :) En riktigt söt sådan! Snart är min hemsida färdig och ska läggas ut på nätet. Där kommer portfolio, priser och annan nyttig info läggas upp! Håll ögonen öppna här på bloggen så missar du inte när den är uppe!
Nu blir det lite mat och sen en av mina kladdkakemuffins som jag bakat idag. I jättesöta muffinsformar. Får nog fota och lägga upp! ;)
Ha en bra kväll!

Fading like a flower

(Roxette) Titta så fina blommor jag fick för ett tag sen. Idag fick jag tyvärr slänga dem, men jag hann föreviga dem förra veckan. De passade jättefint hemma hos mig och det luktade jättegott varje gång jag kom hem!






Det blir ett kort inlägg idag. Men en bild säger ju mer än tusen ord, eller?! :)

Playground

(Sia) En av de bästa artisterna som finns enligt min mening! Jag älskar hennes skiva "Some peolpe have REAL problems" från 2008.  Här är några foto från fikan med Malva, Sara, Ida och Jenny förförra veckan. Det har tagit lite lång tid för mig att komma loss och redigera, men nu är de här! ;) Vi borde kanske ha gått till en lekplats när vi skulle träffas, men det blev fika.

Igår var jag alltså på fest hos "Fiona och Shrek!" ;) Jag var prinsessa men jag har inget foto på det. Jag får fråga "Fiona" om hon har nån bild jag kan lägga upp här... Men idag blir det alltså två andra prinsessor. Malva och Ida.

Princess days

(Rebecka Törnqvist) Jag ska vara prinsessa på lördag... :) Jag är bjuden på en födelsedagsfest med tema filmstjärna/filmkaraktär eller sagofigur. Först var jag helt inne på Mia Wallace i Pulp Fiction. Men jag har inte lugg och tänker inte klippa det till lördag... och peruker är svåra att få tag på här i Lund. Sen tänkte jag att kanske jag kunde vara Audrey Hepburn och göra en sneluggsuppsättning (och strunta i hennes minilugg) men jag hittade inga kläder som jag gillade. Så jag ringde min syster och undrade om jag kunde låna Idas (min systerdotter) prinsesskrona. Väl hemma hos dem var min mamma även där och hon föreslog att jag skulle låna Jennys balklänning (som mamma sytt!!!). Sagt och gjort, nu har jag Jennys lila balklänning här, Idas "diademkrona" i ljuslila plast och en svart bolero. Så nu blir det alltså prinsessa på lördag. Jag får fota det hela så får ni se! ;)
Här är en annan liten prinsessa! :)

Blah blah blah

(Kesha) Ja, bla bla bla, bloggen får lida lite, men jag hoppas det fixar sig snart! :) Jag hittade det här fotot i min bloggmapp. Hoppas solen kommer snart! :)
Längtar efter vitsipporna! Det är så fint när det är ett helt hav av vita blommor på marken! :) Nu är det ett annat vitt hav på marken och det skulle tydligen fyllas på inom kort? Men även om jag är lite trött på snön nu så får vi väldigt sällan så här mycket snö i Skåne så jag får passa på att njuta! :) Men lite sol hade inte skadat! :)
Igår fick vi semlor till mellanmål på jobbet. Och jag tycker jättemycket om semlor så jag såg fram emot det. Jag missade ju semla när jag fikade förra torsdagen för det var fullt på cafét. Och igår var det så dags tänkte jag, men vi får inte servera nötter eller mandel på förskolan så mandelmassan var utbytt mot äppelmos!!! Och min "grädde" (laktosfri havre"grädde") var inte vispad ordentligt så den var fortfarande flytande... synd för jag var så sugen. Detta sug fick mig att gå hem och baka egna semlor igår, och de blev faktiskt jättegoda! MUMS! Så nu ska jag äta och sen ta en underbar semla till! :) Hoppas ni har fått massor av semlor! (Om ni gillar dem förstås! ;))

So sick

(NeYo) Ok, som ni har märkt så har jag fått en liten släng av "blogg-torke-sjukan" och skriver inte inlägg varje dag. Det har inte varit så roligt att fota när himlen och marken går ihop i en enda grå massa. Men jag får väl bjuda på ett gammalt foto... hoppas ni har tålamod. :)
Ida gillar min iPhone! :)

meet me half way

(Black eyed peas) spelas på ZTV just nu. Inte så speciellt bra, men den dög som bakgrundsmusik. Jag känner att mitt fotograferande för tillfället är lika trist som bakrundsmusik... Därav inte så mycket nya, fina foto här. Men jag har en del projekt i mitt huvud som jag hoppas kunna förverkliga.
(behind the scenes "7 dödssynderna" som jag fotade förra våren.)
Det är ett tag sen nu... jag får nog ta mig i kragen och fixa ett av de projekt jag funderat över. :) Det är ju så kul att fota! :)

Dancin shoes

(Gavin Degraw) Malva hade sina dancin shoes på idag! :)
Idag har jag varit och fikat med Malva och Ida och deras fina mammor! Jag var sugen på en semla (trots min laktosintolerans, som jag precis "upptäckt", och det hade jag tänkt fixa med tabletter endast för semlans skull!!!) så jag föreslog Ramklints som min syster (Idas mamma) sa har goda semlor. Jag, Sara (Malvas mamma) och Malva gick dit, men där var fullt. Stor besvikelse!! ;)  Så vi gick till ett annat fik som brukar vara bra och är väldigt barnvänliga (de har tom leksaker, böcker och ritgrejer till barnen). Där mötte Ida och Jenny upp med oss. Men idag var nog inte vår dag (eller caféets) för de två (väldigt trevliga) kvinnorna som jobbade där var så förvirrade. Så beställningarna blev lite förvirrade och min rabarberpaj värmde de i micron och ni vet alla vad som händer när man värmer för länge i micron va? Det blev en stenhård och faktiskt bränd paj. Inte alls gott. Men den varma (laktosfria) chokladen var god i alla fall. Och sällskapet var trevligt! Och Malva, hon gillade musiken och bjöd på lite dans! :) Så fin!
Två gamla godingar på tre fina godingar! ;)

Keep on walking

(Salem al Fakir) Den var riktigt bra! Så jag får väl säga att det var "tur" att jag kollade på melodifestivalen i lördags. ;) Jag brukar undvika detta program, speciellt sen det blivit 6 program istället för 1!!! Men jag gillade Salem al Fakirs låt jättemycket. Störigt att man inte kan lyssna på den mer nu... Om jag förstått det rätt så får man vänta till finalen i Globen? Jaja, det går väl bra!
Idag har jag ganska tråkigt, för jag är sjuk. Men det är väl oundvikligt när man gått och babblat om att man inte varit magsjuk EN ENDA gång sen jag började jobba som förskollärare... hahaah jaja. Nu håller jag på att bli bättre men är ganska klen fortfarande så inget jobb förr min del.
Är det nån mer än jag som längtar lite efter våren? :)

Fireflies

(Owl city) Ganska bra låt. Har bland annat lyssnat på den när jag går till jobbet. Och när jag sitter och pysslar... :)
Här är lite foton från när jag gjorde korten förra helgen! Jag har för en gång skull inte så mycket inplanerat denna helgen så jag borde passa på att göra sånt här! :) Eller kanske fixa med hemsidan, eller så borde jag plugga lite till jobbet. Men det är ju helg... heheh! Jaja, nåt kommer jag nog hitta på. Blir det nåt kreativt så kommer det nog upp här! :) Ha en bra kväll! Nu ska jag hem till min kollega och vän Lina och äta lite pizza och spela Wii! :) Närmare bestämt Mario World. Snacka om flashbacks till barndomen! :)

Hemsida

Ja, jag håller på att fixa en hemsida till mitt företag. Förhoppningsvis kommer den upp snart! Och då ska jag länka till den här!
Annars är det mest snöstorm som gäller här just nu. Dessutom blev jag helt galet sugen på maräng suisse så det ska jag göra i kväll! MUMS!
Här var det inte så mycket snö än, men nu ser man inte nåt gräs längre!