Bloggdöd?!?!

Man skulle kunna tro att min blogg gått och dött, men det har den inte. Jag har bara varit väldigt, väldigt dålig på att uppdatera. Nu när julen är över så har jag ett foto på tre julklappar som vi gav bort. Våra fina syskonbarn. Ida, Moa och Adam.
Julen var mysig och vi fick jättefina julklappar! En som jag gillar extra mycket är mitt nya objektiv 50 mm f1,4!!! :):) Och så en fin-fin crumplerväska till kameran. Jag har länge gått med min gamla kameraväska som passade jättebra till 450d men inte lika bra till stora 5d med battrigrepp! :P Så Nu är jag stolt innehavare av en svart crumpler med grönt foder! :)
Lite mellandagsrea har jag också hunnit med i min favoritbutik Noa Noa. De har verkligen rea då allt från höst- och vintermodet som är kvar reas ut till halva priset! Så jag gjorde några fynd.
Nu blir det film!

Behind blue eyes

(Limp Bizkit)

 

Minna och Bella, jättesöta systrar, som jag fotade i tisdags förra veckan. Det är alltid en utmaning att fota flera personer samtidigt och få alla att se bra ut. Det blir ännu lite svårare när båda är barn och LJUSET inte är så bra på grund av årstiden. Men jag tycker ändå det blev några fina foton på de ursöta tjejerna. Bilden ovan är ganska suddig, men jag gillar den ändå.

Minna gillade inte riktigt att vi skulle ta så många foton, men det måste man ju när hon har så fina ögon!!! :)

Storasyster Bella med lika fina ögon var med på noterna! Hon tyckte nog det var lite roligare. :)

Lördagen

Igår träffade jag bland annat de här två. Milo var med och åt lunch med sin mamma, Linda och mig. Det var mysigt.
Lite senare på kvällen var det dags för kalas och då var bland annat Ida där! De här bilderna är från förra helgen när hon sov över här. Då fick hon modella i klänningen som jag sytt till henne. Ni kan ju själva tolka vad hon tyckte om det... ;)
Ber om ursäkt för den slarviga layouten... :S