Sommar

Nu har väl äntligen sommaren kommit?! Vi har haft en mycket solig och trevlig midsommar! Jag tog några foton så de kommer förmodligen upp här snart.
Jag har även gjort några små ändringar på bloggdesignen. Kan ni se dem? :)

Glad midsommar!

Jag lämnar er med ytterligare några foto från förra helgens bröllop! Hoppas ni får en kanonfin midsommar med god mat och fint väder! :)

Follow through

(Gavin Degraw) Jag, Annica och Conny var och såg Gavin Degraw på Mejeriet för nåt år sen. Det var en jättebra konsert! Annica och Conny hade med en av hans låtar när de vigdes i lördags. Follow through. Och den börjar så bra... "Oh this is the start of something good, don't you agree?" Jag får gåshud bara jag tänker på det! :) Så nu har jag lyssnat på Gavin hela veckan! Idag fyller Annica 30, så hon har en riktigt späckad vecka! Grattis! Här nedan är hon och Conny i lördags innan alla gäster kom.
Jag gillar den här bilden så mycket. <3

Surprise!!!

Ja, nån blev nog överraskad även om flera hade sina aningar! :)
klicka för större bild

100619

Vilken dag! Vilket bröllop! Och NEJ jag "pratar" inte om Viktoria och Daniels! Igår var vi bjudna på 30årsöverraskningsfest... Den skulle börja 15:30... hmmm kunde det vara bröllop på G? Vi var inte säkra, tyckte det kändes som en stor grej att hitta på att det var överraskningsfest i så fall. Men ju närmare dagen vi kom desto mer troligt blev bröllopet. Brudgummen (som höll i överraskningsfesten) ringde mig och frågade om jag ville komma lite innan och fota förberedelserna och Jens kunde ju följa med och ta med reflexskärmen.... Ja, visst kan vi det. Men han ville att vi skulle komma redan klockan 14:00... hmmm. :) Och när det bara var några dagar kvar så fick jag ett sms med frågan om jag och Jens kunde komma redan 13:30. Javisst, sa vi, men det behövs nog inte två timmar för att fota förberedelser... hmmm. Tillbaka kommer ett sms med en önskan att det skulle vara jättebra om vi kunde komma så tidigt ändå så kunde jag kanske hjälpa till med dekorationerna... hmmm.
Vi kom dit innan 13:30 vilket nog inte var väntat då jag är världens tidsoptimist! Och visst så kom inte bara Conny uppklädd utan även Annica iklädd brudklänning och de var sååååå fina!
Så vi tog porträttfoto och sen fixade vi lite förberedelser för att sedan gömma oss i ett rum tillsammans med prästen, Henrik, som för övrigt är en vän till Conny och Annica. Där satt vi och hörde hur gästerna började anlända, blev skickade upp till takterassen för mingel och musik. När alla var komna så smög vi upp och bröllopet började! :) Det var jättevackert!
Här kommer ett smakprov.
Vilken dag det blev! Och vilken kväll!

My little girl

(Jack Johnson) Ja, det är ju inte min lilla flicka utan Fredrik och Rebeccas. Moa. Och visst är hon söt! Sockersöt!
Moa, 7 månader. :)
I lördags var det ju inte så strålande väder... men Moa hon var tapper och vi fick några riktigt fina foto på henne! Här sitter hon i morfars mammas skål.
Nu blir det väl lite fotboll snart. Egentligen är jag inte så jätteintresserad. Men vi har ett "VM-tips" på jobbet som jag är med i så det gör ju det hela lite mer intressant! :)

Dancehall queen

(Robyn) Ja, kanske inte riktigt en dancehall queen, men Ella hon kunde digga! Så söt hon var när hon började gunga till musiken! :) Emmelie och Jessika hade med sig bl.a. en anka som spelade musik för att underhålla Ella. Och den gav resultat! :)
Vilken goding! Hon spelade även lite för oss! :)
Favvofåret igen!
Jag gillar den här med!

Sommarkort

(Cornelis Vreeswijk) Helt underbar sång! Men igår höll det på att inte bli några kort alls... Det blåste och regnade och molnen var svarta! Men trots dessa förhållande så har jag tagit några fina foton på Ella, Malte och Moa.
Vi åkte upp (Jens var min assistent och supersnäll som han är körde han:)) vid 11 igår för att fotografera tre små underbara barn. Vädret var som sagt inte lovande men jag hoppades och höll tummarna in i det sista och det hjälpte lite. (Eller var det bara tur?;)) Vi började med Ella och hon var en riktigt uthållig tjej som stod ut med mig och min kamera mitt framför näsan! Hennes fina mammor hjälpte till och underhöll. De hade även valt ut den fina platsen vi var på då jag inte är så bevandrad i Karlshamns smultronställen. När vi fotat Ella en stund tog vi en liten paus för att hon skulle få göra nåt annat och äta lite. Då passade jag på att fota Malte och hans familj. De är så fina. Så när vi fotat dem tog vi några till på Ella och vi hann även med några på Ella och Malte tillsammans. Det blev fina kusinfoton!
Ett litet smakprov från igår. Ella och hennes får.


Sen kom regnet! Det hällde ner! Vi gick tillbaka till parkeringen, där fanns ett stort partytält som vi sökte skydd under. Jag fotade Ella lite till och under tiden dök Moa och hennes mamma och pappa upp och regnet avtog. Men det var kallt. Så vi tog snabbt några foton på Moa. Vi försökte förtvivlat leta upp lä, men vinden var överallt! Så dagens riktiga "trooper" var Moa som inte gnällde alls, trots sin ringa ålder (7 månader). Men vi avslutade ganska snabbt för att hon inte skulle frysa och bli sjuk.

Maria Maria

(Santana) Kommer ni ihåg den? Jag gillade den jättemycket! Och jag gillar det här fotot på Maria mycket också! :)

 

Vacker!
Jag har några jobb på G inom det närmsta och hoppas verkligen på fint väder utan regn! Det var jättekul att fota Maria inför hennes bal och det ska bli så kul att fota snart igen! Så hoppas allt klaffar! :)
Annars går jag mest och stressar för att allt ska bli färdigt på jobbet i tid. Men snart blir det lugnare och kanske man kan stressa ner då. :) Det skulle ju inte helt fel med sol och värme också! ;)

Lady in red

(Chris de Burgh) Visst är hon fin! Och klänningen med alla pärlor! :)

It's raining on prom night

(Cindy Bullens, Grease OST) Tyvärr så stämmer den här titeln för Maria och Oktay som ikväll är på sin studentbal. Innan idag så fotade jag dem och de var så fina!
Här kommer ett smakprov från dagens fotografering!
Det finns ju ett ordspråk som heter "vill man vara fin så får man lida pin". Maria hade en lösning på det, i alla fall en tillfällig, så att fötterna skulle orka längre.
Det är rätt så mycket skönare med sneakers än högklackat... finskorna låg i bilen och väntade. :)