Sorry seems to be the hardest ...

(Elton John)

Vårblommor! Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett macroobjektiv just nu! Det blir inte riktigt samma foton utan... i varje fall inte när det gäller närbilder på blommor.
Jag vill passa på att be om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har haft en intensiv vecka med utvecklingsamtal, studiebesök som jag hjälpt till att hålla i och så lite Lundaspex och middag! I kväll blir det en lugn kväll och i morgon bär det av igen! Då ska vi ut och äta tapas! Mums! Ha en trevlig valborg!

Jag trivs bäst i öppna landskap

(Ulf Lundell) ... nära havet vill jag booooooo! Foto från promenad i Lomma. Drömma går ju! ;)
Boendet...
... Utsikten

Utmanad!

När jag läste Spindeltjejens blogg idag såg jag att hon utmanat mig att svara på några frågor... så då gör jag det! :)

Blogg jag läser först: Det varierar mellan Spindeltjejens, Emelie Ohlssons, Hanna B och Nevnarien. Och går jag in på en går jag oftast in på alla. :)

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Kommer inte på hans namn just nu... borde inte vara så lat (kan ju lätt googla) men han var gift (?) med Katrin Sytomierska (stavas kanske inte så).

Kändisblogg jag följer: Ingen

Mest kända bloggare jag sett IRL: Emelie Ohlsson (gått kurs 2 ggr) :)

Första bloggen jag började följa: Det måste vara Emelie Ohlsson efter ett tips på en fotokurs jag gick.

Bloggare jag beundrar och varför: Spiderchick för hon är så rolig och bjuder så otroligt mycket på sig själv. Spindeltjejen för att hon är så down to earth och berättar på ett bra och intressant sätt om sitt liv och vad som händer med henne!

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Ja du... inga. Men det gör inget för det är ju inte därför jag bloggar. :) Eller jag har ju fått väldigt många fina kommentarer om mina foto, och det blir jag jätteglad för! Tack!

Då hatar jag att blogga: När inspirationen tryter vilket den gjort på sistone...

Då älskar jag att blogga: När jag har nåt spännande att berätta eller har tagit fina foton!

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: HELT KLART CARRO!!!! Utan dig.... :) Och såklart vill jag även ge Gunilla uppmärksamhet, det är spännande att se hur ni lever i Singapor och se på dina vackra foton!!

 

Och så ska jag utmana någon då... Lina det får bli du! :):)

Ny design!

Nu så är den äntligen här! Elin "Nevnarien" Keros bloggdesign! För ett tag sen skrev Elin på sin blogg att hon sålde bloggdesigner och då var jag så less på min och less på att ändra så jag passade på. :) Här är den! Om den ser konstig ut så prova att uppdatera sidan så blir det nog rätt! :)
Efter en lååååång dag på jobbet så blir det ett kort inlägg nu. Ha en bra kväll!

Won't trade

(Q-tip) Hehe, jag trade'ar på Tradera för tillfället. Det gör en av mina kollegor också. Och det visade sig att vi ville ha samma kläder... hehehe. Så vi har nog gjort någon säljare nöjd genom att trigga upp priset. Hahaha! Jaja, nu vet jag vad min kollega kallar sig och tvärtom så nu vet vi ju om vi ska fortsätta eller inte.
Jag väntar just nu på en klänning och en kjol. Som det ser ut nu är det riktiga fynd. Men jag vet ju inte hur de ser ut i verkligheten än men jag håller tummarna för att de är i fint skick.
En sån här klänning fast i grönt är förhoppningsvis snart på väg hem till mig. :) Och till ett mycket bättre pris än i affären. :) Ibland är det gött att få göra fynd! :)

Running up that hill

(Kate Bush) Japps, den 8 Maj ska jag springa Lundaloppet! Hahahaha! Det kommer gå lååååångsamt. :) Men jag ska göra det! Hoppas bara där inte är någon jättebacke...
Förra året gick jag fem kilometer och detta året ska jag alltså springa. Jag gillade inte att springa tidigare, men sen i höstas har jag tyckt det gått ganska bra (jag har klarat att springa utan att gå... ;)) så nu ska jag alltså springa ett lopp! Puh!
Här är Ida efter förra årets Lundalopp. Hon körde på längdhopp i stället! :)

Snart händer det nåt här!

Snart blir det en liten förändring här! :)

Who says

(John Mayer) Jag gillar hans musik. :) Och jag gillar nyfikna människor. Och då menar jag inte människor som snokar och ska veta allt hela tiden, men de som är nyfikna på nya grejer. Jag kan nämligen vara lite trögstartad, så då är det bra att omge sig med människor som inte är det! :) Här är en som är nyfiken! ;)
Inte mitt bästa foto, men hästarna ville gärna vara med när jag fotade landskapet på andra sidan vägen... så här får de vara med nu då! ;)

Några foto från helgen...

... Det har varit en lugn helg. Och datorn fick stanna hemma. Men här kommer några foton.
Årets första vitsippor på bild... (för mig alltså;))
Två av dem jag "umgåtts" med i helgen:
Emma blundar tyvärr lite med ena ögat, men hon stannade i alla fall på plats när jag tog detta kort. De flesta försöken jag gjorde för att föreviga henne slutade med att hon stod på samma sidan kameran som jag och ville kolla vad det var jag hade för mig. Hahaha! :)
Kattvän som jag är (är lite rädd för dem) så vet jag inte ens vad denna fina katt heter. Men jag har släppt in och ut henne många gånger i helgen. :)
När vi var ute på promenad så hade jag solglasögon på mig. När jag tog ett foto in i "skogen" och sen kollade på det i kameran blev jag så besviken. Jag hade inte fått med det där coola ljuset jag såg.... Sen kom jag på varför. Solglasögonen gav det coola ljuset... så här får ni se vad jag såg.

Bara för jag smögar

(Helt off) Sitter och lyssnar på en spellista jag gjorde till bilturen i helgen. Och just nu spelas Helt offs "bara för jag smögar". Och så redigera jag några foton från stranden nedanför "Ystad Saltsjöbad". Här kommer de! :)
Sådana här badhytter är så gulliga och pittoreska. Eller vad tycker ni?

Bring me home

(Sade) När vi körde förbi här häromdagen så kändes det som om det var här man skulle bo! Det var väldigt mysigt. Och med mycket vilja så "kan jag nog cykla till jobbet" hahaha! Nä det skulle nog vara för långt för mina (ganska så ofta) lata ben. Men drömma kan man ju? :)
Och nu är jag hemma igen efter ett dygn på spa. Det var jättehärligt! Jag lyckades tom släppa mina deklarationsbekymmer... Trodde jag skulle kunna deklarera som vanligt, men det visar sig att jag redan nu ska deklarera för mitt företag. Så nu ska jag sätta mig in i hur det ska gå till! :) Yeeha!

I like

(Keri Hilson, Jost and Grubert radio mix)
Ja, jag gillar det jag sett idag. Var ute på lite ärenden och på vägen hem så körde vi en annan väg än vi brukar och hittade massor av mysiga ställen! :)
När vi körde förbi det här trädet så fastnade jag direkt. Det känns lite som om världens ände bakom kröken.
Hästen blev intresserad av vad jag höll på med och klev fram för att få sitt foto taget... ;)
Jag skulle gärna bo på landet (gärna nära en stad) men jag har inte körkort och då kan det bli lite svårt. Får kanske ta och skriva in mig på körskola? :P
Jag önskar er en Glad Påsk! I morgon bär det av på spa för min del! :) En perfekt avslutning på en lugn påskhelg!

HEMSIDA!!!

Nu kan ni äntligen kolla in min hemsida! :) VÄLKOMNA!
malinsfotografier.se
:):):)

Work

(Kelly Rowland)
Min nya "arbetshörna"
Like it! :)

Extra...

Hahahaha! Titta vad jag hitta bland mina foto... jag sitter vid datorn och fixar med bloggen. Tydligen väldigt koncentrerad... tom tungan är med i bloggarbetet! ;)
Gästfotograf: .... :) Inte jag iaf. ;)

I'm back

(Eminem) Kanske inte min favoritlåt, men titeln passar in. För nu är jag tillbaka! :) Jag har varit lite less på bloggen för jag har inte lätt kunnat fixa nya foton. Men nu har redigeringen slutat strula och allt bör flyta på som vanligt!
Idag blir det påsktema. :) Jag har köpt påskblommor :) Och visst var det fint med påskliljorna och de lila tulpanerna?! :) Det blir två ganska lika foto, men med en viss skillnad...
olika fokuspunkter...
Idag börjar en liten miniledighet på fyra dagar! Så välbehövligt! Och tänk om det kommer vara soligt och fint väder så mycket mer underbart! :)
Glad Påsk till er alla! Och tack för att ni stått ut med min otroligt dåliga uppdatering. Jag lovar bättring! :)
Stooor kram