Våren

En liten bild från två år sen. Som påminner mig om våren! Och jaaaaaa, jag längtar jättemycket till det blir vår. Igår var det lite vårkänsla i luften, men nu snöar den bort här utanför fönstret... Men det går i varje fall mot rätt håll. :) I slutet av mars är det ju redan dags för sommartid! :P Jag längtar efter utflykter och vackra blommor och mindre vinterjackor! :) Ja, jag får drömma mig bort en stund...:) Men sen gäller det ju att leva i nuet.;) Och det är faktiskt inte så dumt det heller! Hus på g! Vi var och kollade på vår tomt igår och där hade inte hänt så mycket sen förra helgen, men hos grannhusen hade de börjat markera var grunden ska vara så nästa vecka kanske de har hunnit till oss också! :) Ha en bra söndag!

Our House

(Madness)
Taget från sydöst.
Taget från söder
Taget från väster
Ja, det kanske inte är helt klart och tydligt att här ska bli ett hus. Men det ska det. Vi flyttar in om 10 månader (hoppas vi;))! Förra våren bokade vi huset här och i höst har vi gjort designval. Nu återstår bara byggandet. Och det har de precis börjat med! :) Mycket spännande. En extra skojig grej är att några av våra vänner också ska flytta hit. :)
Vårt hus ligger på en hörntomt och kommer ha trädgård i öst, syd OCH väst. :) Så sol hela dagen. Det är ett ganska litet hus (105 kvm) men det räcker gott och väl till oss som bor i 47 kvm just nu! Jag längtar (otroligt nog) till november lite grann!

Ny header

Idag har gjort ett försök till en ny header. Den påminner om den gamla men i en ny uppdaterad version. Det tog sin lilla tid att få ihop allt men den blev ok. :) 
Innan jag pysslade med bloggen så åkte jag pulka med min systerdotter Ida och min syster Jenny. Efter pulkaåkandet gick vi hem till mig o Jens och drack varm choklad och åt kanelbullar! Mums! Bilden ovan är den som vi (jag och Ida) gav till mormor och morfar och hennes föräldrar i julklapp.
Nu är det nog dags att hitta på nåt o äta igen!
Och just det! Bloggen har ju fyllt år!! 2 år den 4 januari. Grattis i efterskott... ;)

2010

2010 har bjudit på både mot- och medgång. Allra mest har året präglats av positiva händelser och upplevelser.
Här är några av de foto jag tyckt mest om från förra året. Juni var en mycket "busy" månad. Då var det tre barnfotograferingar, bröllop och studentbalsfotografering. :) Under hösten blev inläggen här färre, bloggtorka, men det blev en gravidfotografering och några barnfotograferingar till. Nu hoppas jag att nästa år blir lika bra om inte bättre!

Champagne och raketer

Igår var det bubbel och raketer här (precis som hos majoriteten av befolkningen). Vi hade beställt trerätters från en bra restaurang som vi alla såg fram emot. Tyvärr blev vi ganska besvikna då det enda som fick godkänt (endast godkänt) var förrätten. Allt det andra hade vi gjort mycket bättre själva. Trist då vi tänkt att det skulle bli lite extra lyxigt att få god restaurangmat på nyår. Men annars var kvällen mycket trevlig. De fina fåglarna på glasen tyckte dock inte alls om att sitta där de skulle så de rök ganska tidigt under kvällen. Som tur var tror jag vi lyckades hålla reda på våra glas ändå! ;)
Jag gjorde ett försök att fota raketer, jag upptäckte snabbt att jag behövt ett teleobjektiv. Men här får ni en mycket förstorad variant av ett foto. Kramar på er och gott nytt år!!! Jag ska försöka få ihop en lite årsresume i dagarna. Sen blir det 2011 som gäller!