Photo mania

Några fler foto från lördagens namngiving. Jag har nu hunnit redigera en tredjedel. En av de svåra delarna när man fotar är att välja ut vilka foto man ska behålla. Jag tog över 600 bilder i lördags och har nu fått ner de till 168. Det är också jättemånga men det var ju en halvdag så det blir en del foto! :)Malva fattade tycke för en av Noahs presenter. En "la" (nalle), och här läser hon för den. :)Noah och hans faddrar, Micho (vet inte om det är rätt stavat?!) och hans moster Sara. Jag tycker jättemycket om den här bilden för den är så "in the moment" när Sara "busar" med Noah.Noah myser med sin fina mamma Sofie!Också en sista för idag. Noah med pappa. :)

Så fina!
Fina familjen! Sofie, David och Noah. Jag har redigerat några av alla fotona jag tog i lördags och här är en favorit. Jag kom på mig med att sitta och le flera gånger när jag redigerade. Det finns många fina foto på Noah, hans föräldrar, hans kusin, moster, mormor, farmor osv osv! Nu blir det paus från datorn och lite tv istället. Ha en bra kväll!

Noah

 Igår var jag på Österlen och fotade Noahs namngivningsfest. Det var en mycket trevlig fest. Här är ett litet smakprov på huvudpersonen. Så himla söt! Det blev många många foton, så det kommer fler. Men detta är det enda jag hunnit redigera än.Noah

NamngivningsfestI morgon är det namngivningsfest för den här lilla tjejens kusin. Jag ska fota så förmodligen kommer det några foto därifrån inom de närmsta dagarna. Sen har jag lite redigeringsjobb som fått ligga alldeles för länge, så det måste jag ta itu med snarast. Men det är ju semester och då är det lite svårt att få tummen ur... :) Men det blir nog lite tid till redigering nästa vecka. Och när man redigerat och sitter med det färdiga resultatet så är man väldigt nöjd! :) Nåt av det bästa som finns är att se på bra foton!
Ha en fortsatt bra fredagskväll!

Jag letar efter ett

foto som jag tagit och som jag kan förstora. Det ska bli en tavla 60*80 cm. Jag kan inte bestämma mig. Här är iaf två fina närbilder från Ungern!
I heard it through the grapevine

Mor o dotter på promenad mellan vinrankorna.

Lina!

Min kompis/kollega Lina gifte sig för drygt en vecka sen. Jag tipsade för länge sen om Emelie Ohlsson som fotograf efter att jag följt hennes blogg ett tag. Och titta vad jag hittade nu när jag kom hem från london! Ett av fotona från Lina och Freddes fotografering! Visst är Lina fin och Emelie duktig!

Wedding-week

Här kommer ännu fler foto från lördagens bröllop.Ringen
KyssenOch två fina foto på det fina brudparet utanför kyrkan.Bröllop 090711


       


Vi hamnade längst bak, men det var bara bra. Det var mer diskret att hålla på och fota då! ;)De är nog allt lite nervösa?! :) Men så fina!Jocke och Julia!

         

Tärnan Emma och de fina dekorationerna i kyrkan.Louise och Christoffer!

Lina <3 Fredrik 090711

Igår gifte sig Lina och Fredrik. Det var ett jättefint bröllop, en fantastisk middag och en superfest! :)

Stort Grattis till Lina och Fredrik!

TävlingJag har anmält det här fotot i en tävling på svenska spel. Om ni tycker den är fin kan ni rösta på den här. Om inte bilden kommer upp direkt, sök på Sommarpromenad.!

Bröllop

Jag var på bröllop igår. :)
Jag har fotat morgongåve-foto som bruden ska ge till sin man idag. Hoppas de gillade dem. Sen gjorde jag korten till presenterna, en från det gänget jag gick dit med och en från arbetskamraterna.

Brölloppet var jättetrevligt och bruden och brudgummen var så fina. Det kommer många foto från gårdagen ska bara redigera först.

VinTänk att de här ska bli gott rödvin så småningom! Mums!

Idag är jag på gott humör trots det eviga regnet som dröjer sig kvar här i Lund. Imorgon är det bröllop och på söndag böjar en favoritserie på nytt!!! Entourage! :) Och så är det dags att resa snart igen! London denna gången! Och Britta och Andreas har blivit föräldrar idag till en liten kille! GRATTIS!
Så nu har finaste Ida fått en kusin! :D

Imorgon kommer det ett litet kollage som har med morgondagens aktivitet att göra... :) Håll ögonen öppna!

Före och efter

Bibbi och Gunnars vinrankor. Före och efter ansning. Har för mig att de här är Syrah. Eller så var dessa Cabernet Sauvignon.Michael Jackson

Jag har inte nämt nåt om Michael Jacksons plötsliga död (vilket nästan alla bloggare gjort), mycket pga av att min blogg inte handlar om den sortens inlägg. Men, jag tyckte mycket om MJs tidiga musik fram till och med Dangerous-skivan och har såklart lyssnat massor på hans musik under 80 och 90-talet. Det känns lite konstigt att han inte lever längre. 

Ikväll  när jag surfade på nätet hittade jag det här klippet från Sergels torg i stockholm. Coolt! Jag får gåshud... :) Dans är coolt! Synd bara att alla hyllar honom nu när han inte kan höra eller se det själv. RIP MJ.

Balatonsjön

En av dagarna bar det av till Balatonsjön som är en stor sjö dit många åker och badar. Dock inte vi. Vi tittade bara. Det var jättemånga svanar. Det är vackert där men vattnets färg lockar inte precis till ett dopp... :)
Fina fina Ida

Jag är alltså nyss hemkommen från Ungern där jag hälsat på min syster, hennes sambo och deras dotter Ida. Det är Idas farmor och farfar som har ett hus där och även en del vinrankor. Det var en härlig semester!


Frukosten intas sittandes på traktorn.Ida promenerar bland vinrankorna.


Det kommer fler foto från Ungern, jag tog såklart massor!
På lördag ska jag gå på bröllop och tänkte såklart ta några foto där. De dyker kanske också upp här?!

I'm back!

Nu har jag kommit hem från 1 1/2 vecka i Ungern. Det var very najs. Först några dagar i Budapest och sen en vecka på "vinberget" där min systers sambos familj har "vingård" (fint hus och vinrankor). Vinberget ligger precis vid en ort som heter Nagyrada en bit från lilla Ballatonsjön i sydvästra Ungern. Där är jättefint och vid hade tur med vädret. Det var en hel del åska men inte så mycket regn och allra mest sol.

Jag har inte hunnit redigera och fixa med fotona än, men i början tog jag bara jpegfoto för att spara på minneskortet. Så här kommer några oredigerade foton.Solen tittar fram vid Gellerthöjden.En av många båtar som flöt fram på Donau. För övrigt var Donau inte en vacker flod precis. Ljusbrun/beige färg...
Detsamma gäller för Budapest som var ganska smutsigt och slitet, vilket är synd för där finns så många vackra byggnader. Budapest gjorde sig bäst på kvällen då mörkret kunde dölja de slitna husen.Slottet och månen...