Linnea

Hon är så bra! I idol alltså! :) Jag hoppas hon inte vinner så hon kan få ett riktigt bra skivkontrakt och sjunga så som hon gör, inte poplåtar... :)
Här är ett foto från Vombsjön. Där är fint. :) Nu tillbaka till idol och godis! :) Ha en bra helg! Kram

Sommarkort

(Cornelis Vreeswijk) Den kanske inte handlar så mycket om barn. Men den är fin så därför får den vara titel.
Igår var vi hos Jens föräldrar och träffade hans systers och hennes familj som precis blivit fyra.
Helt ny! Visst är hon underbar! Igår när bilden togs var hon bara 3 dagar gammal! Hon sov hela tiden, så vi passade på att leka lite med hennes urgulliga storebror.
Vi sjöng imse vimse spindel och jag måste säga att han har en mycket avancerad teknik när spindeln klättrar. Det brukar ju vara den svåraste delen. Men han har greppat att det är fingrarna som ska göra nåt. Smart och söt! :) Jag tog massor av foto, men den här årstiden är mörkare och vi var inne så många blev lite suddiga. Störigt! Men det blev några fina i alla fall!

One more

Här kommer en till... :) Det är paus i idol och då passar jag på att uppdatera bloggen. I kväll blir det tema "en bild säger mer än tusen ord"... ;)
Ha en bra kväll!

Sara o Malva

När vi skulle ta de här fotona var Malva lite mindre sugen än Sara och jag. Men det blev några riktigt fina bilder där hon var med. Och hon är ju en helt underbar unge så det känns så kul att hon blev så fin på bilderna.
Sara var lite lättare att få med på bild så på henne blev det desto fler bilder. Här är en.
Superfina Sara!

Kids

(Robbie Williams) Här kommer fina foton på Sara och Malva. Det är samma foto fast i olika färg. :) Vilken föredrar ni? Jag tycker alla är fina, men de två nedersta är favoriter.
Malvas kanin fick vara med också!
Nu är det inte långt kvar tills Malva blir storasyster. :) Det är alltid kul att träffa Malva (och såklart hennes föräldrar) och nu så blir det snart kul att träffa den nya bebisen också!

Från och med du

(Oskar Linnros) Han blev ju lite dissad i idol i fredags, men jag gillar faktiskt den låten. :)Ibland kan jag tycka att idol-juryn tycker de själva är lite väl bra... Annars är Linnea och Jay favoriter. Jag gillar Linneas stil och Jays röst är cool. Nog om idol... :)
Idag har vi varit och ätit lunch på Tolånga 17. Det är en gård som säljer kött från sina egna kor och grisar och även serverar det i sin restaurang. Även de andra ingredienserna är lokalt odlade. Det var gott. Vi var yngst! Till och med servitrisen kom fram och sa att det var så kul att det var några yngre som kom och åt. Heheh! Jag rekommenderar ett besök!
Efter vi ätit åkte vi till Vombsjön och gick en promenad. Det var riktigt fint. Det kommer fler foto, men inte nu. För nu ska jag äta! :) Ha en skön söndagskväll!

Sara

Här kommer ett foto till från Saras gravidfotografering. Visst är hon fin!

Closer

(Kings of Leon) Låten valde jag bara för att jag tycker den är så bra. :) Och jag har många bra minnen till den trots att låtens handling kanske inte är så positiv... ;)!
Visst är det fint? Gravida magar är så himla fina tycker jag! Speciellt Saras mage här på bilden. Idag blir det bara en sneak peak då Sara inte fått fotona än. Men det kommer mera snart. :) Vi tog kort både inne och ute. Och med den blivande storasystern. Hon ville inte så länge, men det blev några riktigt fina foton tillsammans med Sara och magen ändå! :)
Nu ska det blir skönt att vara ledig i helgen och ta det lugnt. Hoppas det blir fint väder så man kan vara ute. Annars får det kanske bli slappehelg med film och godis? :)