Den 27 April

Det var dagen då Malte föddes! Supergrattis till Lina o Mikael!

Här är två foto från i vintras när de fortfarande gick i "väntans tider".



Magnolia

Visst är de vackra?





Nu är det verkligen vår! Vilken underbar dag det varit idag! Det har varit helt underbart väder idag, solen sken och det har varit riktigt varmt! Najs!

Tulips in the wind







Det är lite svårt att få en snygg bild på blommor när det blåser... men jag gjorde ett försök iaf! :)

Men visst är det häftiga färger på ståndaren och pistillerna blå o gröna!

Deadly sins



En liten sammanfattning på temat "de sju dödliga synderna". Som det är just nu är "bara" fyra fotade men de tre sista kommer förhoppningsvis innan sommaren. :)

Sorry!

Jag fixade inget inlägg igår och tyvärr blev dagens fotografering inställd. Men misströsta inte ;), jag fotade lite blommor och en liten söt tjej som precis lärt sig gå.



Malva hittade snabbt det som var mest intressant hemma hos mig, petflaskorna.



När man tappat flaskan så är det bara att plocka upp den igen. Då gäller det att ha tungan rätt i mun. Malva var även mycket generös och gav mig flera av flaskorna. :)



Malva undrar varför vi stängt balkongdörren, hon skulle ju precis gå ut där igen.

Ha en skön söndag!

Beautiful happiness













Den här bildserien är min absoluta favorit från lördagens fotografering. Jag älskar den äkta lyckokänslan som den speglar! Som ni ser är den tagen när vi fotade dödssynden lust. Jag tog dessa foto när Andrea skulle vända på sig för att jag ville testa att fotografera ur en annan vinkel. Och så blev de de bästa bilderna!

In lust we trust



Ganska lik den förra, men en viss skillnad i vinkeln och lite i färgen. Vilken gillar ni bäst?!

Jag har sparat de jag gillar allra bäst. Det är en bildserie som är lite mer spontan. Jättefina bilder. Men de kommer i helgen. Den som väntar på nåt gott...

Pausblomma




Jag har många fler foton från lördagens photo shoot, men här kommer en pausblomma in så ni inte blir "mätta" på syndtemat!

Lust

Den här synden är den jag blev allra mest nöjd med. Det blev jättemånga fina foto på Andrea. Men ikväll blir det bara ett. Har inte hunnit fixa till fler åt bloggen än.




Visst är hon vacker och duktig på att visa temat?! Och Annica hon är återigen så otroligt duktig på att sminka så att det passar så bra till temat och personen!
Jag är nöjd med kompositionen av det här fotot. Jag tycker att det är snyggt att hon är diagonalt placerad i fotot.

Imorgon kommer det fler förhoppningsvis. :)

Vrede

Den här tyckte jag ar svårast. Det var svårt att ge tips och guida. Hur gör man egentligen när man visar vrede. Jag tycker iaf att Andrea gjorde ett bra jobb och visar tydligt med ögonen i den översta hur arg hon är.



Här är ett vredes-skrik! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!





Och här är en närbild på sminkningen.


Tyvärr försvinner mycket av färgen när man fotar, men Annica hade gjort en mycket cool sminkning. Mycket rött som ni ser runt/vid sidan om ögat!

Nu är det bara en dödssynd kvar av de vi hann med i lördags. Och det är den jag är mest nöjd med. Där fick vi många, många fina foto!

I'm so pretty, oh so pretty!

Här är några fler foto på temat högmod/fåfänga.



Högmod/fåfänga kopplas gärna ihop med påfågeln och lila.




Det här fotot kanske är svårt att tyda fåfänga i men sååååååååå vacker profil Andrea har!



Och förresten, glöm inte att prenumerera! :) Tryck bara på följ bloggen och följ instruktionerna!

Girighet







Annica är så duktig på att sminka och styla. Visst blev det häftigt med guld!



Vilket foto gillar ni bäst?

Några behind the scenes..

  

 

Högmod/Fåfänga

Jag har haft en jättebra lördag! Efter en lugn morgon cyklade jag in till stan för att köpa några grejer till dagens fotojobb (en TFP = Time For Print, alltså alla involverade får foto till sin portfolio så inga pengar är inblandade). Jag mötte upp med Annica som kom på temat och som bl.a.  är make-upartist (mua). Strax efter ett kom Annica och Andrea (dagens modell och även vår vän) hem till mig och vi satte igång. Temat är de sju dödssynderna och idag hann vi med

högmod/fåfänga




Det blev många, många fina foton.


Annica sminkar Andrea inför fotograferingen med temat Högmod/Fåfänga

Vi hann också med
girighet
vällust/lust
vrede
... så det kommer mera!

Ni trodde kanske jag glömt?

Men det har jag inte. Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle fota den!  Idag fick jag min fina ring som jag hittade på konstrundan i söndags och som min underbara mamma var så snäll och köpte åt mig och min lika underbara pappa hämtade. :)
Det är Cecilia Gynning som gjort den och japps hon är släkt med Carolina Gynning. Carros mamma o Cecilia är tydligen kusiner.
Visst är ringen fin!?!

Gult är

fint! Eller hur?!

Dimma



Jag såg precis att denna redan varit med en gång. Men det skadar inte med en repris.
Kan ni se fiskaren?



Så här såg det ut i Simrishamn i söndags! Inte precis nåt underbart vårväder?!




Prenumerera...

... gärna om ni gillar min blogg. Det är enkelt. Klicka på "följ bloggen" -symbolen och logga in på bloglovin. Har du redan konto där är det jättelätt fixat. Om du inte har det så går det lätt att fixa ett gratis och sedan söker du på Ms fotografier och väljer följ bloggen!

Hoppas ni gillar bloggen. Kommentera gärna!

Kramar
Malin

One plus one

blir många eller? Jag har nu bestämt mig för att det är vanlig padda som jag lyckats få på bild.


Dude! Är jag en hona eller en hane? Förmodligen en hona med tanke på storleken.


Njuter av solen!


Love?



Vad detta kallas vet jag inte... men de verkade trivas iaf. För när de trillade av klättrade de direkt upp igen.

Kontraster



Västra skåne hade mycket varmare och skönare i går än vad östra skåne hade.



I Kivik var det kallt och dimmigt. Man kunde tom känna regnet i luften.

Konstrunda

Min favoritbild från idag är egentligen ett misslyckande. Jag såg inte att kameran var inställd på tv och fotade bara. Men när det tog för lång tid så insåg jag och stängde av. Det här blev resultatet


Bländare 22 och slutare 15 sek. Alldeles för högt bländartal för ett källarrum om man inte har ett stativ.

Så här ser pianot/orgeln ut med lite bättre inställningar.



En detaljbild



Jag var alltså iväg på konstrundan idag. När vi lämnade Lund sken solen och det var en behaglig vårvärme. Vi åkte först till Lövestad för att titta på Sophia Callmers foto. Jag hittade några jag VERKLIGEN gillade. Det var bland annat två suddiga foton av kanten på ett trähus och trädgården i bakgrunden. Såååå fina! Tyvärr lite utanför min prisklass. Ni som följt min blogg ett tag vet att ett av mina absoluta favoritfoto som jag själv tagit är ett suddigt foto på Ida. Så därför tror jag Sophias foto föll mig i smaken.

Efter Lövestad styrde vi bilen mot Vitemölla där vi kollade på Hasse Karlssons akvareller. Där fanns flera fina och så hittade jag pianot/orgeln där. Sen bar det av till Kivik. Vi fikade...



... kollade på Jonas Rooths fantastiska glaskonstverk och gick in  i Lisa Toffts affär. Där köpte jag en lott eftersom en underbar fågel bestämde sig för att använda mitt hår som en toalett. Och det ska väl betyda tur?! Men ICKE! Istället fortsatte vi till Simrishamn där vi besökte Birgitta Landéns utställning där även Cecilia Gynning ställde ut silversmide och jag fick en jättefin ring av min mamma (jag ska fota den när jag fått den och visa). Jag avslutade inne på Österlenskolan för konst och design.

En bra dag trots iskylan och dimman som hade belägrat östra skåne.

Ännu en underbar vårdag?

Det ser ut som om även den här lördagen ska bli en fin vårdag.


På väg hem protesterade Ida på diverse sätt. :)



Hon är nyfiken och letade efter djur i gräset.



De är så fina, vitsipporna.

Vårblommor





Visst är de vackra! I dag var jag i väg med min syter och hennes familj och det var helt underbart väder. Det fanns vackra blommor överallt!

Ny bloggadress!

Välkommen till min blogg!

Jag har nu bytt bloggadress då jag registrerat namnet och em e foto var för likt en annans så blev det istället Ms fotografier. M står såklart för Malin så det blir Malins fotografier, men jag tyckte Ms fotografier lät bättre. Det uttalas alltså [ems fotografier]. Jag kommer fortsätta här på denna nya bloggen och hoppas mina kära prenumeranter vill prenumerera på denna bloggen istället! Jag har registrerat den på bloglovin så ni behöver bara logga in och söka upp den eller använda knappen här nere. Jag kommer alltså inte skriva fler inlägg på em e foto men bloggen kommer vara kvar så att ni kan titta på de gamla inläggen.
 
Jag hoppas att ni fortsätter att följa min blogg och att ni hittar många foto som ni gillar. Kommentera gärna eller skriv ett mail om det är något ni undrar!

Glad Påsk

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/642572/msfotografier?claim=3nrt6gprvut">Följ min blogg med bloglovin</a>