Nu är det sommar, nu är det

sol, nu har jag semester!
Så det kanske inte blir lika frekventa inlägg den närmsta veckan. Men kanske ett eller två?
Åhus, typiskt svenskt sommarväder. Sol igenom svarta moln! ;)

Nu hoppas jag det fortsätter med sol o värme!!

Jag älskar godis!Speciellt choklad! Den här bilden är dock till Annica som fyller år i dag! Happy birthday!  Det har vi firat med picknick i botaniska trädgården! Mysigt!

Annica


Titta så fin Annica är! Här är två versioner av samma foto, fast lite olika redigering. Vilken gillar ni bäst?

Midsommar

Här är ett kollage av några midsommarfoto jag tog i helgen. Både det underbara vädret och det lite mindre underbara vädret fångades på bild. Och så några sommartjejer och killar! Sist men inte minst så fick de fina blommorna också vara med.
Ha en bra söndagskväll!

Solglasögon

Ooopps, minisemestern är visst slut redan! ;) Kunde inte hålla mig. Här är två kul foto från midsommarfirandet! Jag hade en mycket bra midsommar. Hur var er?

Minisemester!
Hej!
Nu tar jag ut lite egotid och tar ledigt från bloggen över helgen! Jag var ego i veckan också och testade att ta lite självporträtt... det här blev helt ok. Eller? Ha en riktigt skön midsommar!

Bright lights
Hit ska jag i övermorgon! Let's pray for nice or even great weather!

Färg

Här kommer några fler foto från remidainstallationen vi var på under vår studieresa i Italien.


Hoppas lite färg kan glädja. Ser ni vad de olika "konstverken" är gjorda av? De blåa är jag lite osäker på... vet ni?

Lina o MaltePå torsdag kommer Lina och hälsar på! Så kul att få träffa henne igen och så klart jättekul att få träffa hennes lille Malte!
Min hjärna är tyvärr helt slutkörd så jag kanske inte kommer ha en massa nya fina foto här under några dagar, men gamla fina foto duger kanske bra de me?

Möhippa!

Ledsen att jag uppdaterat dåligt i helgen, har haft mycket att göra!Igår var det möhippa för min kollega och vän Lina. En av aktiviteterna var fotografering. Det blev flera fina foto! Här är ett foto på Lina från i vintras när hon assisterade mig vid en gravidfotografering.

Brudpar

Jag vet fotot är litet, men jag orkar tyvärr inte fixa ett stort. Det är Ida som springer o leker i Lundagård. Kan ni se de som går ner för trappan i bakgrunden? Nja kanske inte, men det är iaf Lotta och Jeppe som gifte sig förra sommaren. Lotta var fantastiskt vacker. Anledningen till att detta fotot kommer här är för att jag hittade en lite rolig blogg för alla de som skall gifta sig,  Green Wedding shoes. Där finns länkar till flera olika fotografers sidor/bloggar och det tyckte jag var kul att kolla in. Mycket inspiration! :)Jag var för övrigt och hämtade ut fotona jag förstorat. Tyvärr är jag inte nöjd med färgen... trist. Annica har några förstoringar som blev jättefina och hälften så dyra som mina... hmmm! Nu vet jag vart jag ska vända mig nästa gång - kodak. (Jag använde mig av korthusets tjänster som jag inte alls rekomenderar, det enda bra var att det gick snabbt).

Vacker
Vacker!
Nu är ju alla dödssynderna fotade och ni har sett dem. Men det slutar inte här. Annica (muan) och jag har redan planer för ett nytt projekt! :) Det kommer givetvis också upp på bloggen! Men det tar kanske ett tag?

7 deadly sinsHär är resultatet av mitt samarbete med Annica (mua) och Andrea (modell). Jag är nöjd! Speciellt med lust och avund! Vilken/vilka gillar ni bäst? Jag har beställt papperskopior som jag ska hämta på torsdag! Ska bli kul att se hur de blir på papper. Det brukar vara häftigare att se fotona så.

Grattis!Nu behöver inte Nenad lyssna på magen längre, för igår kväll kom deras lille son! Stort grattis!

Envy is the feeling

Eller kanske inte. Men det blev coola foto! :)
Eller hur?! Här nedan är min absoluta favorit!Avund

Just nu känner jag en viss avund gentemot danskarna...

Kärlek


Heart to heart
Här är två favoriter till från tisdagens fotografering med Nenad och Maria.

Sloth

Måste ju visa två av lättjafotona också. Nu är alltså alla de sju dödssynderna fotade! Jag ska göra ett kollage med de bästa från alla sju. Kommer upp här i helgen förmodligen. Då kommer det fler foto från Nenad och Marias fotografering också. Där är många fler att hämta.
Envy

Just nu är jag så glad. Vilken vecka det har varit! Jag är jättenöjd med tisdagens och dagens foto! Och idag måste jag tacka Annica och Andrea, de är helt fantastiska!Vet inte vad jag ska skriva, jag är nöjd och känner ingen avund alls! ;)

Ännu mer frosseri

   
Annica sminkar Andrea inför frosserifotograferingen.                                                                      


      

Så var det dags att sminka för nästa synd som är lättja.
Fortsättning följer....

Nenad och Maria

I söndags fotade jag två dödssynder, den ena har jag lagt upp men den andra (lättja) har jag inte hunnit redigera än. Men den kommer! Där var flera jättevackra foto på Andrea där med. Igår fotade jag Nenad och Maria och Marias vackra gravidmage. Det blev jättemånga fina foton och jag fick en otrolig energi och redigerade alla 35 fotona igår (det var över hundra när jag startade, men en del av jobbet är att kunna solla och det är inte alltid så lätt).

Här är en av mina absoluta favoriter från igår! Visst är de fina! Solljuset gör nästan bilden magisk!

Nya foto på väg

Idag har jag fotat min kollega och hans tjej. Hon är höggravid och bebisen kan komma när som helst. Men vi hann i alla fall ta några riktigt fina foto innan han/hon lämnat magen. Jag var rätt trött efter en lång arbetsdag på jobbet men det var som bortblåst efter fotograferingen! Och när jag cyklade hem såg jag ett mess från en annan kollega som sa att ett foto jag tog på rasten och skickade in till sydsvenskan (efter mina kollegor uppmanat mig) blivit publicerat! :) Heheh! Jag känner mig lite som en sån där pensionär som ringer in till "ring så spelar vi" eller nåt, fast då för fotografer! ;) Fotot var inte ett av mina mästervärk, men det är iaf publicerat på sydsvenskan.se
Jag är helt överglad, vilket jag brukar bli när jag har haft en bra fotografering! Just nu känns livet helt underbart! Önskar man kunde dela med sig av all lycka hehehe! Den brukar vara rätt flyktig! ;)En till på temat frosseri, men här mest för att visa sminket. Jag kunde inte låta bli, så nu sitter jag och redigerar fotona från idag. Jag har gjort mer än hälften och nu vill jag göra färdigt så jag kan ge dem imorgon så ni också kan få se dem!
Så tillbaka till redigeringen!

Idag har jag frossat!

Det blev massor av god mat som åts ute på balkongen! MUMS! Så då passar det ju bra med fler foto från igår!

De här två skulle kunna ha titeln "Påkommen!"


Men jag tog några foton där galningen i Andrea kom fram mer. De kommer... en annan dag! :) Och så fotade vi lättja och de kommer också snart till en dator nära dig! ;)