Bloggtorka

Jag ber om ursäkt att det inte blivit så mycket bloggande den senaste tiden. Jag har nog förlorat inspirationen lite. Jag hoppas den kommer tillbaka snart. Här är i alla fall ett foto som jag tog i farten när vi körde genom Öland tillbaka till Kalmar. Ganska ok. :)
Annars är det mest jobb som gäller just nu. Jag har några fler foto från semestern och håller på att redigera porträtt från i somras. Så det borde komma upp lite fler foto snart! Ha en bra dag!

It's raining men

Eller kanske inte? Här regnar det mest vatten! Och massor! När vi var på Öland för några veckor sen sken solen men det hade regnat några dar innan. Så det var "översvämning" på Allvaret! De som skulle gå till en sjö på Allvaret fick ta av sig skorna och vada... :) Vuxna som barn.
Allvaret

Öland

Vi var ju på Öland för nån vecka sen. Då sken solen och himlen var blå. :) Härligt!

Black or white or colour?

Malte, lite allvarlig, men ack så gullig! Jag redigerade denna lite mittemellan. Gillar de dovare färgerna. Vad tycker ni?
Just nu öser regnet ner ute, vilket det gjort sällan denna sommar. Men när jag skulle fota Malte och hans underbara familj så lyckades vi pricka in två olika regntillfällen! Vilken otur! Men det blev några fina foton ändå! Jag har några kvar att redigera, kom av mig lite förra veckan. Det har varit så mycket annat skoj att hitta på. Åka på spa till exempel. Jag kan varmt rekommendera Torekovs hotell och spa. Inte så stort spa visserligen men underbar service och fräscht och mysigt hotell. Maten var också mycket god.
Nu ska jag stänga datorn tror jag. Är lite nojjig (kanske helt i onödan) när det åskar och blixtrar ute. (det har det nämligen börjat göra nu... ) Mammas och pappas förra dator pajade helt vid ett sånt tillfälle. Så tills nästa gång! Ha det!