Malte

Malte när jag fotade honom i november förra året. En liten kille som vi underhöll med "Imse vimse spindel" om och om igen! :)
Malte i juli 2010. Även denna gång sjöngs "Imse vimse spindel", fast inte riktigt så många gånger... :) Malte var jätteduktig och glad när vi fotade. Jag håller på att redigera fotona på Malte och hans fina föräldrar. De kommer upp på bloggen snart. :) Men innan dess så får ni nöja er med denna.

Vilken?

Jag har länge tänkt förstora ett foto och sätta på väggen. Men jag har inte riktigt blivit nöjd. Det är jag inte nu heller, men det är den här stilen. Vilket skulle ni valt? (Om ni var tvungna?;)) De två översta är samma motiv, men med lite olika fokus på blomman.
Nu ska jag ut i det fina vädret på en cykeltur kanske? :)

Sommaridyll

Nu är det inte mycket arbete kvar. Bara en dag! I dag åkte vi till Skäralid och promenerade efter jobbet. Där väldigt vackert. Jag hade inte kameran med mig så jag har inget foto från idag. Men fotot i inlägget kommer från en annan fin sommardag. Lite idyllkänsla. :) Rapsfälten i blom, blå himmel med några vita moln, en vindkraftverk (ja, jag tycker de är fina... :)) och en inhägnad hage. What´s not to like?
Nu ska vi grilla! Mums! Ha en skön sommarkväll!

Kungligt bröllop...

... eller? Nej, even better,  det är ju Annica och Conny! Nu är det tre veckor sen bröllopet men den här bilden är lite rolig så jag lägger upp den ändå! :)
Idag är det ettårskalas som gäller! Det ska bli kul och sen är det bara en vecka jobb kvar! Det ska bli riktigt skönt att ha semester! :) Vi ska ta det lugnt och bland annat åka till min bror och hans sambo i Kalmar. Jag tror ett besök på Tosselilla blir av också. Och kanske nån dag på stranden? :) Ska ni hitta på nåt utöver det vanliga slappandet? ;)

Midsommar... :)

Här är några eftersläntrare. Midsommar var lika trevligt som vanligt. :) Vi åt god mat, drack god dryck, spelade jätteplockepinn, njöt av det underbara vädret och badade i "badbalja". Kändes lite som svensk idyll när den är som bäst! :)
Milo och Göte
Midsommarflickor :)
Och så klart det årliga spelet... :) Kubben var dock glömd i år så det blev "bara" plockepinn.
Tintin
Nu känns det som om sommaren är här! :) Nu väntar bara semestern också så är allt superbra!