Blah blah blah

(Kesha) Ja, bla bla bla, bloggen får lida lite, men jag hoppas det fixar sig snart! :) Jag hittade det här fotot i min bloggmapp. Hoppas solen kommer snart! :)
Längtar efter vitsipporna! Det är så fint när det är ett helt hav av vita blommor på marken! :) Nu är det ett annat vitt hav på marken och det skulle tydligen fyllas på inom kort? Men även om jag är lite trött på snön nu så får vi väldigt sällan så här mycket snö i Skåne så jag får passa på att njuta! :) Men lite sol hade inte skadat! :)
Igår fick vi semlor till mellanmål på jobbet. Och jag tycker jättemycket om semlor så jag såg fram emot det. Jag missade ju semla när jag fikade förra torsdagen för det var fullt på cafét. Och igår var det så dags tänkte jag, men vi får inte servera nötter eller mandel på förskolan så mandelmassan var utbytt mot äppelmos!!! Och min "grädde" (laktosfri havre"grädde") var inte vispad ordentligt så den var fortfarande flytande... synd för jag var så sugen. Detta sug fick mig att gå hem och baka egna semlor igår, och de blev faktiskt jättegoda! MUMS! Så nu ska jag äta och sen ta en underbar semla till! :) Hoppas ni har fått massor av semlor! (Om ni gillar dem förstås! ;))

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: