Passa på!

Ja, jag har fortfarande mitt starterbjudande på hemsidan, men det går snart ut! Närmare bestämt imorgon! Men bokar du innan så är det alltså 10% rabatt på alla paket, även bröllopspaketen.
Vill du föreviga din familj, dig och din pojkvän/flickvän eller man/fru, ditt bröllop, din student eller "bara" ett vardagsporträtt? Titta in på min hemsida och se om där finns nåt som skulle passa dig! :) Såklart går det att fixa andra upplägg än de paket jag erbjuder på hemsidan. Maila och beskriv hur du skulle vilja ha det och vad du är intresserad av för foto - på papper eller digitala eller både och?! Skulle du vara intresserad av någon av mina foton som jag tagit på natur och liknande går det givetvis att köpa dem med!
Kram

Clap your hands

(Sia) Sias musik är så himla bra och av en slump upptäckte jag att hon släppt en ny singel! :):) Det gjorde mig väldigt glad. När det kommer en singel brukar ju en skiva komma efter! :) Längtar!
Igår så fotade jag rapsen. De har ju blommat ett tag nu, men jag har inte fått tummen ur och fotat! Det är så himla fint när den blommar och himlen är blå! Och det blev några ok foton! :)
Det känns så somrigt när solen skiner och rapsen är i full blom! :) Idylliskt!
Jag kan ju passa på och säga att min mamma hon är fantastisk!! Men det hoppas jag hon vet redan! Ha en bra söndag och för er som firar; en bra mors dag!
Nu ska jag snart i väg och måla väggar! :)

Rätt eller fel?

I helgen har det varit karneval i Lund. Vi har varit och sett spexet, inte så bra, och så såg vi tåget i går. Inte så kul det heller. Men det var mysigt att umgås med kompisar och njuta av det underbara vädret! Här är några foton från tåget.
Det var hur mycket folk som helst på stan! Vi satt inne på Fellini (italiensk restaurang) men kikade ut genom dörren när tåget kom.
Ostkrokar... :)
"Kungligt bröllop eller Dannes klassresa!" :)
På kvällen blev det grillning och lite monopol. Tanken var från början att jag skulle in och se Salem al Fakir, men jag var alldeles för seg för det. Synd för det hade varit kul att höra honom live. :) Men jag hade skoj här hemma och det var ganska skönt att slippa cykla hem mitt i natten. Hoppas ni har haft en bra helg! Det har jag!:)

No words...

Ja, det behövs i alla fall inte så många ord! Champagne och jordgubbar tillsammans med massor av sol och blå himmel! Så utspelade sig vår eftermiddag. Hoppas ni hade det lika bra!

Tradera

Ok, jag är ingen van "traderare", men jag har köpt några plagg där senaste tiden. Det har inte gått så bra. Första köpet jag gjorde (för drygt ett år sen) var det meningen att jag skulle få ett par Coola Anna jeans hemskickade, men när jag vunnit auktionen så fanns där helt plötsligt inga jeans. Jaha?! Binder sig inte säljaren lika mycket som köparen?
Så nåt år senare (för jag ville inte handla mer på tradera efter det köpet) så gjorde jag ett nytt försök. Jag hittade en klänning som jag har sen tidigare fast i en annan färg! Och den var billig! WOW! Jag bjöd och vann! När klänningen väl kom så var där ingen underklänning med (vilket det ska vara och det vet jag då jag har en likadan...). Ok.... jag behöll klänningen (fick inte precis nån ursäkt eller erbjudande om att få skicka tillbaka). Några dagar senare vann jag en kjol och den var precis som den skulle och ett riktigt kap! Mitt första riktiga fynd! Så då vågar man ju igen när en klänning som man velat köpa jättelänge, men som är för dyr, fanns där. Jag bjöd och det hela skenade iväg lite mer än vad jag tänkt. Men tillslut vann jag auktionen och klänningen kom en vecka senare. I en storlek större än vad det stod i auktionen! HALLÅ!!!! Det verkar som tradera är värsta lotteriet! Jag lägger nog ner tradera för ett tag.
Här kommer så de fynd jag gjort på tradera. Det är tur jag älskar kläderna så mycket! :) (Är det fel att älska kläder?;))

Klivia





eller Clivia eller Mönjelija. Kärt barn har många namn? Ja min klivia blommar alltså för första gången och jag är faktiskt lite stolt då jag negligerar mina växter ganska mycket. Jag har även lyckats få en halvt död fikus att växa till sig och och bli stor och fin! :) Men sen slutar mina fantastiska växthistorier! ;) Jag gjorde ett försök att odla ärtor, ni vet såna som man äter hela skidan (heter det så? ytterligare ett bevis på att jag inte är så insatt i växtvärlden) men de smakade urk när man åt dem. Trots att det stod på paketet med fröna att de skulle vara perfekta i sallad... hmmmm... vad gick fel? ;) Idag har jag varit hemma och vilat och haft tråkigt. Det är så fint väder ute! Men imorgon bär det av till jobbet igen så jag hoppas solen stannar kvar. Och gärna massor av sol och värme på onsdag. För då ska vi till trollskogen på utflykt med tre avdelningar! :) 


Blommor och blocket

Titta! Det är första gången som min planta (ja, jag har ingen aning om vad den heter) blommar. Jag har sett att mammas blommar, men min har aldrig förr visat några tendenser ens... Men nu alltså! :)
Idag har jag även gjort premiär på blocket och sålt lite möbler. Så nu har vi ingen byrå... hmmm. Var ska vi ha våra kläder? ;) Jo när Jens sålt sitt hus så kommer vi ta hans byrå. Men det dröjer nog ett tag. Men jag hoppas att det blir snart. :) Men som sagt; premiär på blocket och jag som avskyr att prata i telefon med okända la bara upp min mailadress vilket i sin tur innebar att det var jag som var tvungen att ringa upp sen. Det var kanske inte mycket bättre... hahahah! Jaja, jag klarade av det och har sålt två av fem möbler! :) Så jag är nöjd. Och jag har nog lagt mig lite lågt prismässigt. Det är väldigt många som ville köpa min gamla byrå... Men det gör inget. Jag är glad om någon kan få användning för den. Pengarna är en bonus.
Nu ska jag ta det lite lugnt så jag blir frisk och kry snart! Har varit förkyld allt för länge nu!
Go natt på er!
Kramar

So cold

(Chris Brown)
Ja det känns i alla fall inte som sommarn skulle vara på väg. Det är kallt och regnigt ute. Men den här bilden känns lite somrig. :) Och eftersom mitt liv är så bra just nu så gör det kanske inget med lite regn? :)
Jag har anmält mig till Lundaloppet och skulle springa det imorgon. Men eftersom jag varit förkyld i två veckor så hoppar jag nog över det. Jag får heja på mina kollegor istället. :)
Snart är det dags för ytterligare en lundatradition: Lundakarnevalen. :) Det ska bli kul. Vi ska bland annat gå och se spexet och så klart tåget. Så vi håller tummarna för fint väder den helgen! :)
Ha en bra fredag!
Kram

Work in progress... :)

Idag har vi varit på IKEA och bland annat köpt de här fina nattduksborden. Det är "work in progress" just nu i sovrummet. Snart kommer det en ny säng också! Det kommer bli så mysigt! Efter IKEA blev det några olika stopp och bland annat åkte vi till Söderåsen och promenerade igen. Där är fint. Kommer kanske några foton från dagen imorgon!
Ha en skön söndagskväll!