Lite mer UngernNu när det börjar bli lite kallare är det lätt att längta tillbaka till semestern. Här är några foto från "Vinberget" i Ungern där jag spenderade en mycket lugn och härlig vecka!

 
Förberedelser

Jag fotade Lina när hon gjorde sig extra fin inför sitt bröllop. Här är några foto.


Lina blir iordninggjord. Hon var jättefin i lockarna.


Tärnan, Emma, hade även hon en jättefin håruppsättning.


Tärnan och bruden på make up store.

 


Nervös? Hon verkade vara kolugn!Så bar de av till Lödde för klänningen och sedan porträttfotografering.

Wohoooo!

Nu är ni sju prenumeranter! Fortsätt värva vänner till att prenumerera. ;) Det är gratis, men hjälper mig att "klättra" på blogglistorna vilket i sin tur gör att fler ser bloggen vilket i sin tur... ja ni fattar!

Har tyvärr inte fixat till nåt bra foto till idag. Men imorgon blir det mer.

Ha de!

Kram

And I'm back!

I söndags hann vi med både gruppfoto och enskilda foto på medlemmarna i bandet Impuls. Här är tre av mina favoriter av de enskilda.


Nenad - saxofon och gitarrVickan - sång
Martin - dragspel, klaviatur och sång


Och jo förresten, internet fungerar här hemma igen! Jippie! Så nu ska uppdateringen på bloggen bli lite bättre igen! Och glöm inte att berätta för era vänner om bloggen. ;)

ImpulsIgår fotade jag Impuls. Här är två av gruppfotona från gårdagen. Jag tog även enskilda bilder på var och en av bandmedlemmarna. Glöm nu inte att kolla in deras hemsida.Jag har fortfarande internetstrul hemma så jag har tagit med foto så jag kan lägga upp dem på min rast. Så förhoppningsvis fixar sig internet hemma snart.

Internetstrul

Japp, tyvärr så ligger mitt internet därhemma helt nere för tillfället och har gjort så i några dagar. Därför har jag inte kunnat uppdatera bloggen. Men jag har nu tänkt satsa på redigering och komma i fatt m det så det kommer massor av foton så fort internet funkar igen. Och skulle det bli långvarigt så fixar jag på nåt annat sätt.

Idag har jag fotat Impuls, ett coverband, som bl.a. spelar på bröllop. Kolla in deras hemsida, där ni kan lyssna på några av de låtar de spelar. Det var roligt att fota (som vanligt) och Nenad, Martin och Vickan var väldigt lätta att arbeta med. :) Nu återstår att välja ut de bästa fotona och sedan redigera!

Och så hoppas jag att internetkopplingen ska fungera snart så det kan komma upp lite nya foto!

Några fler...På väg ut ur kyrkan.Funderingar när solisten sjöng.

Wedding!Elin och Björn 15/8 -09

        Mor och dotter

Elin och Björns bröllopIdag har jag fotat Elin och Björns vigsel. Det var vackert, precis som bröllop brukar vara. Solisten sjöng otroligt bra! Här är en smytitt på fotona. Det kommer såklart fler, men inte idag. Jag vill först höra med Elin o Björn att det är ok att jag lägger upp fler här!
Det blev några riktigt fina foton! Men jag inser att det inte är helt lätt att fota ett bröllop och speciellt inte gruppbilderna med familjerna! Ju fler som ska vara med på en bild, desto större risk för stängda ögon, konstig munrörelse eller liknande. Men om man tar många så blir det nåt som blir bra!
Ha en skön lördagskväll!

En till på LinaPå tisdag nästa vecka ska jag och Lina gå kurs hos Emelie Ohlsson! :D:D:D Det ska bli så kul!
Glöm inte att kolla in Linas fotoblogg och att prenumerera på min! Det är bara att klicka på länken/rutan "följ bloggen" och följa instruktionerna! :)


Min älskling!Hon e så fin! I sommar har jag spenderat mycket tid med min systerdotter. Och nu när hon börjat på förskolan igen och jag börjat jobba saknar jag henne redan. :) Får nog ta och besöka henne snart! Det här fotot är taget i en kyrka där jag ska fota ett bröllop på lördag. Jag tog med Ida och min pappa på en liten testrunda. Behöver kanske ha högre iso så att bilden blir ännu skarpare. Men då kommer ju bruset... hmmm. Det blir kanske blixten ändå?

Sista dagen på semestern

En fjäril från gårdagens fotosession. När vi fotat varandra färdigt så hittade vi en buske full med fjärilar och fotade dem en stund också.

Nu kan ni  se Linas foto på mig på hennes blogg.

Jag hoppas det blir fler gånger, det är verkligen sjukt roligt att fota! Jag är dock inte helt bekväm att stå framför kameran... som ni kanske kommer se. Det blev lite tramsande ;)

Och imorgon bär det av till jobbet igen!

Ute på fotoutflykt!med blixtutan blixt


Jag har varit och fotat med Lina. Jag fotade henne och hon fotade mig. Övning ger ju färdighet. ;) Av de översta fotona gillar jag det nedre fotot pga komponeringen. Hela båten är med. Annars gillar jag nog det övre. Vi fotade ute i starkt solljus vilket inte är att rekomendera. Så jag testade med upplättningsblixt. Det blev ok tycker jag (jag gillar inte blixt men övar lite inför ett bröllop om jag skulle behöva den där.)

Här är några foto till från eftermiddagen...LinafinaLina o jag!Lina letar efter en bra plats att stå säkert på. (mycket hala stenar)

Blixt

Idag har jag lånat en blixt för att ha om det behövs vid ett kommande bröllop som jag ska fota. Så jag har provat mig fram med lite olika motiv med och utan blixt.


utan blixt


med blixt

Uppdaterad headerJag har uppdaterat min header. Det blir lite mer när lusten faller på nästa gång. Men det ska bytas ut lite bilder till snart.
Ha en bra kväll!

Zoo

Idag har jag varit på Zoo i köpenhamn med min systerdotter, vänner och deras underbara barn. Jag hade inte med mig kameran så det fick bli mobilfoto... sådär kvalité alltså. Men här är några iaf.De här två tjejerna fann varandra direkt!Pingvinerna var fina.Vad tycker du? Malva snackar lite med geten.

Kusiner och kattungar

Förra söndagen åkte jag med min syster och hennes famlij för att träffa Idas nya kusin Harry och hans föräldrar. Vi fikade på kafé Grönland, ett mycket mysigt "hemma hos- kafé" där vi åt jättegod rabarberpaj och njöt av solen.Ida, Britta och Harry. Så fina alla tre! Och en mycket stolt kusin.Ida gillar katter. På kaféet fanns där 3 kattungar.Kan en dag bli mycket bättre än så här?Jaaaa! Så här bra! :)Första gången Ida håller Harry! <3

En till på NoahJon skojar med Noah.