Sick and tired

(Anastacia)
Lite så här känner jag mig nu... trött på att det inte funkar här... Jag håller på med min hemsida och den vill inte riktigt som jag vill och jag är alldeles för trött för att ta itu med det. Men jag ska ju vara ledig lite i påsk så då får jag fixa den. Men mest av allt vill jag ta det lugnt. Och njuta av ledigheten!

Sorry

(Madonna)
Japp, jag är ledsen att uppdateringen varit så himla dålig. Det har varit en hektisk vecka. Igår försökte jag mobilblogga, men det gick inte så bra. Så det blev inget... som ni märker. Och nu har jag tyvärr inte tid att skriva nåt vettigt eller lägga upp nån bild. Men jag hoppas ni får en trevlig fredagskväll så ska jag försöka kompensera i helgen!
Kram

Ida



är så fin!

Ben & Jerrys peanut butter cookie dough

åååååååååhhhhhh! Varför finns laktosintolerans? Jag gjorde ett "test" (låg på blogg.se's startsida) som skulle berätta vilken glass jag var av GBs nyheter. Gissa vilken jag blev.... såklart Ben and Jerry!!! Jag måste nog prova den, åtminstonde en gång... Glass är godare ju med choklad den innehåller och så får det gärna vara lite kolasås och kanske nån chokladrippel... och jordnötsmör låter ju helt fantastiskt! MM's har en variant där de är fyllda med jordnötsmör! De är heeeeeelt underbara. Men finns inte i sverige, vilket kanske är tur för mig!;)

Nu ska jag bege mig hem från Kalmar, ska se om jag hinner blogga med nåt foto ikväll.

Många glassiga kramar... (ooooohhh så cheeesy!)

Wanna be starting something

(Michael Jackson) Ja, jag har lust att göra nåt... men jag vet inte riktigt vad. Är lite rastlös. Hmmm... Saknar nog fotograferingen lite. Har inte haft nån större lust att fota när det bara var mörkt och molningt. Men nu när det äntligen är ljusare och solen tittar fram lite då och då så kommer lusten tillbaka.



I morgon bär det av till Kalmar igen. Så jag kommer inte blogga förrän eventuellt söndag, allra senast måndag. Men då hoppas jag att jag har några fina foton från Kalmar. :) Ha en skön och bra helg!
Kramar

In my head

(Jason Derulo) Ja, just nu är det kläder från Noa Noa som är i mitt huvud. Jag har hittat så många fina klänningar, en kappa och massor, massor mer.



Det ska bli skönt med lite påskledighet snart. Nu är det bara tvåvveckor till... :) Och i helgen ska jag åka och hälsa på min bror och Anna vilket ska bli mysigt! Och nästa helg tror jag att jag har en liten överraskning på g! :)

World of it's own

(Magnus Tingsek) Älskar den låten. Och jag älskar att det håller på att bli ljusare och ibland även varmare! :) Här kommer ett foto till från igår. Det är så skönt att solen äntligen lyser. :) Jag blir glad.

Childhood

(Michael Jackson) Idag har jag åkt på en utflykt till "Rövarekulan" ett naturreservat som är väldigt fint. När jag var liten åkte vi dit med familj och vänner och spelade brännboll, lekte i vattnet och hade picknick. Jag har mycket positiva minnen av dessa utflykter. :) De var visserligen under den varmare delen av året men jag fick ändå några flashbacks när jag gick där idag. Trots all snö... :)




Heja Salem al Fakir!

 

Heja Salem! Ikväll hoppas jag att han vinner. :)

Jag har varit på bio idag. Alice i underlandet 3 D. Den var bra. Tim Burton har gjort en bra version. Jag gillar hans bildspråk (om man kan kalla det så?). Johnny Depp var ju såklart bra, det brukar han vara. Filmen är visserligen ganska lik den version som jag växt upp med, fast modernare och coolare.

Jag har även hunnit scanna in några av mina tuschteckningar idag. Den mest "Aliceiunderlandetiga" får vara dagens bild! ;)

Ha en trevlig lördagskväll! :)

Sucker for love

(Pauline) Ja, det är jag nog... :) Men vem är inte det? Jag älskar ju att fota så i söndags var jag på promenad i Söderåsens nationalpark. Då var kameran med såklart. 
Där är väldigt brant. Men det är ganska svårt att fånga på bild. Här hjälper träden till och skapar lite djup och "höjd". Jag var ända uppe på "Kopparhatten" och kollade på utsikten. Det var fint och i vår och sommar blir det ännu finare! :)

Gone

(N'SYNC) Jepp, jag har lyssnat på dem när jag var yngre. :) Och nu passar titeln in. För våren försvann? Eller? I helgen var det helt underbart väder, men sen dess har jag inte sett så mycket sol. Men Vintergäck kanske kan lysa upp kvällen i alla fall. Det är inte helt lätt att fota en gul blomma, men de här får duga.
Jag längtar efter våren som jag nog tidigare påpekat. Och min favoritaffär har fått in världens finaste vårkappa. Men jag har bestämt mig för att inte shoppa så mycket kläder i vår som jag brukar. Så jag kanske får fixa till nån gammal vårkappa. Det skär lite i hjärtat när jag tänker på jackan! ;) hahaha! Ja just det, det var ju bara kläder! :)
Just nu händer det en del på jobbet så jag måste faktiskt ta och jobba lite nu! Ha en bra kväll!
kramar
Malin

Morning sun


(Robbie Williams) Ja det här fotot föreställer inte "morning sun" men eftermiddagsol. Och solen är ju vacker nästan när som! :) Äntligen har den visat sig några dagar i rad och det känns som om det är lite lättare att uthärda det sista av vintern nu när vårtecknen börjar dyka upp! I lördags såg jag vintergäck! :)

I går var jag på promenad i Skäralid. Där är väldigt fint, lite kalt nu bara. Men när våren kommer på riktigt så kommer det bli jättefint! :)

Creep

(TLC) Det är 16 år sen den här låten kom ut! Men jag minns det som igår när jag hade skivan "Crazy-Sexy-Cool" i min freestyle! Det var vår på väg mot sommar och jag älskade denna skiva! :) Nu är det vinter men på väg mot vår och jag gick ut på min balkong och kollade läget... den är rätt trist. Speciellt växtligheten... hahaha! Men jag får nog fixa till det och så lite frön så det blir fint till sommaren.



Idag var jag på promenad i solen med Sara och Malva. Vi gick förbi Malvas förskola och där inne tittade vintergäcken fram. Jag hade som tur var kameran med. Men nu har jag glömt min minneskort läsre så jag kan inte överföra... Men de kommer! :) ÄNTLIGEN är våren på väg! :):):)

Answer

(Pauline) Jag sitter och lyssnar på Pauline medan jag redigerar. Och just nu spelas "answer". Jag hejar på henne i morgon. Idag slutade jag tidigt och åkte in en sväng till stan. Men det blev en kort tur. När jag kom hem målade jag lite med promarkers. Jag såg en reklam i en tidning och den var inspiration till den lite flummiga, psykadeliska målning jag skapade idag. På samma papper hade jag tidigare ritat några sagofigurer och jag färglade en av dem idag... här är resultatet. (Tyvärr är fotot lite mörk, klockan hann bli lite mycket... :) ... och solen hann nästan gå ner... :))

This is my life

(Anna Bergendahl) Ja, just nu innehåller mitt liv en massa blommor! :) På många olika sätt! De senaste tillskotten till min "garderob" är en klänning från HMs samarbete med Sonia Rykiel och ett diadem med blommor (på bilderna). Min absoluta favoritaffär när det gäller kläder är Noa Noa (en dansk klädkjedja) som har helt fantastiska kläder. När jag var där för nån månad sen var jag bara tvungen att köpa det vita diademet med en fin blomma på! :) Det är precis som om någon tvingar mig att köpa?! ;) Har ni någonsin råkat ut för det! heheheh! Här kommer några foton på diademen och två blomklämmor. Riktigt fint till lockigt hår! :)


 

Chasing Pirates

(Norah Jones) Bra låt. Idag har jag fotat mina kollegor till jobbet. Men de fotona hamnar inte här utan på förskolan!:)
Just nu är det en del med jobbet, bland annat har jag och några kollegor precis färdigställt arbetet med en ljusateljé och vi hade invigning för barnen där jag filmade. I helgen sammanställde jag filmsnuttarna till en 10 min lång film. Det var kul. iMovie är verkligen lätt att jobba i. Jag är supernöjd med min iMac. Den är verkligen en lättarbetad dator!
Ha en bra kväll!
Jag lämnar er med ett foto som mamma beställt av mig för att hänga upp på väggen! :) Om ni hittar nåt foto ni gillar och vill köpa så hör av er! :)