Tjohooo

vad glad jag blir! Det är 4 nya prenumeranter! Välkomna hit! Och välkomna hit alla ni andra som kikat in här de senaste dagarna! Mycket roligt!



Bright lights for you! Den här bilden tog jag för ca ett år sedan när jag gick fotokurs och läxan var lång slutartid. Jag tycker det blev fint med stjärneffekten på lamporna. Det hade tydligen att göra med vilken bländare man hade ställt in! Fint blev det iaf. Och en som fått till massor med stjärnor är Caroline!

Kommentarer


Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Jag är en av de fyra räcker upp handen och viftar som en galning Nu har jag fastnat här inne! ;)



Vilket fint kort! Jag älskar långa slutartider på kvällarna! Något som är skoj är när man tar på en människa som står still och alla andra rör sig förbi :) Har du testat det? :)



Kram C

2009-09-29 @ 19:55:23
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Suss

Har hittat hit och verkligen älskar din blogg =) Vilka otroligt fina foton, kommer absolut bli en favorit =) Se att min vän C är här också...Ni var väl på samma fotokurs om jag inte missminner mig =) Har precis själv börjat fota och lära mig allt grundläggande...En hel djungel =) Ha det bra...Hälsningar Suss

2009-09-29 @ 20:05:56
Malin

Jag prenumererar på din med C! Jag testade massor av olika grejer med lång slutartid. Om du kollar länken till min gamla blogg (nere bland de andra blogglänkarna) så har jag nog en kategori med lång slutartid där om jag inte minns fel. Nåt mer foto av allt de jag testade borde finnas med där. Jag sprang bl.a. runt som ett fån i mina föräldrars trädgård med ficklampa... heheh!



Suss- vad kul att du gillar min blogg. Jag blir så glad att höra det! Lycka till med fotandet och om du får chansen att gå nån kurs hos Emelie så ta den! Hon är jätteduktig.



kramar

2009-09-29 @ 21:20:05
URL: http://msfotografier.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: