Papperskopior

Igår skrev jag att foton sällan kommer så långt som till papperskopior nuförtiden... men då hade jag glömt att jag i måndags beställde just sådana från Crimson. Mycket snabb leverans! :) Och de blev mycket fina kopior!



Vad ska jag nu med dessa till då? Joooo, några blir nog julklappar, några hamnar på min vägg och några ger jag i höstpresent. Det känns mer äkta att få sina foton på papper av någon anledning. Mer på riktigt! Men det är klart, de är fina i datorn me! ;) Vad gör ni med era foton?

Kommentarer


Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vad skoj! Jag ska också beställa ut och sätta i lite ramar, jag har ingenting på mina väggar än.... :)



Jag brukar göra fotoböcker att kika i - för semestrar och sånt. Och ge bort i julklapp/present. Min bästa vän och gudson fick ett album i julklapp/1-årspresent och hon blev så glad så att hon grät :)



Hade satt in hela första året på lillkillen och folk runt omkring honom och så :)



Kram Carro

2009-10-07 @ 19:10:18
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Malin

Jag gillar också bok-idén, det känns steget lyxigare! Och det blir verkligen personliga presenter! :) Förstår att din kompis blev glad! :)

2009-10-07 @ 20:23:15
URL: http://msfotografier.blogg.se/
a home far away

Ett gäng har jag hängt upp i en kedja från Chiq Antique i vardagxrummet, några andra har jag satt runt dörrposten i mitt sovrum, riktigt effektfullt:)



Kram Gunilla i Singapore

2009-10-08 @ 06:57:18
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com/
Sandra

Hallo Malin. Vad ska jag ta med imorgon? och när ska vi kila? (om vädret e ok) Har skickat meddelande till dig på facebook.. :) kolla och hör av dig. Kram på dig

2009-10-09 @ 13:58:00
URL: http://thelifeofsandrag.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: